Salut! Ma numesc Liviu Parfeni

Suntem o echipă în domeniul videografiei cu o experiență de 15 ani.

Video este și rămâne pentru noi instrumentul ce ne dă posibilitate de a reda cu adevărat emoțiile trăite în cele mai importante zile, ne reușește să facem din evenimentul tău un adevarat moment emoțional .

Pe lingă nunți si cumătrii ne implicăm si in video de tip comercial(clip video, produs video comercial)  toate proiectele noastre le facem cu pasiune și dedicație.

Suntem siguri că putem realiza multe idei frumoase și vrem ca voi să fiți siguri ca ați făcut alegerea corectă. De aceea fiecare film e individual…cu lacrimi, zâmbete, griji, dispoziție bună, dansuri și oamnei dragi.

 

Tot ce vă rămâne e să vă petreceți evenimentul  la maxim, de restul ne ocupăm noi.

Echipa LPstudio vine cu câteva sfaturi pentru viitorii miri despre cum să alegem corect un Videograf de nunta !

1. Videografia de nuntă sa ridicat la nivel de artă ,fiecare nuntă e deosebită în felul ei.O cobinaţie perfectă intre miri si Videografi este atunci cînd gusturile lor coincid cu cerinţele.Caracterul, libertatea in comunicare din ambele parţi sunt cerințele cele mai importante intr-o nuntă

2. Ca echipă ne bazăm pe un stil liber ,vrem sa aducem la cunostinţă că durata filmului de nuntă nu contează atît de mult pe cît informaţia implicată în el,noi dorim ca filmul de nuntă să vă reintoarcă in ziua evenimentului si să vă provoace din nou emoţiile trăite... 

3. Cu ajutorul internetului si reţelelor de socializare mirii au posibilitate să vadă stilul si viziunea noastră, ceea ce pentru noi mult contează.

Andrei Lungu

videograph/editor